SIIRRY AJANVARAUKSEEN ›

Peruukit

Hiustenlähtö ja sairaudet

Syöpäsairauksien hoitojen yhteydessä tapahtuva hiustenlähtö on useimmiten niin runsasta, että se edellyttää korvaavaa hiusta, jolloin kokoperuukki on käytännöllinen ratkaisu.

Alopecia areata- pälvikaljutaudin vaikeimmat muodot ja sairauden Alopecia totalis -muoto, jolloin koko pää on ilman hiuksia, vaativat koko pään peittävää hiusratkaisua. Tällöin kokoperuukki joko mittatilaustyönä tai vakiomallisena sopii parhaiten.

Nykyaikaisissa kokoperuukeissa käytetään edistyksellisiä pohjaratkaisuja esim. ilmavia ihojäljitelmäverkkoja, jolloin saadaan aikaan sellainen vaikutelma, että hiukset kasvavat suoraan päänahasta.

Vakiomallisia kokoperuukkeja on kampausmalleiltaan useita satoja, kun sen sijaan mittatilausmallit tehdään aina yksilöllisesti asiakkaan haluaman kampausmallin mukaan.

 

Korvaava hius

Hiukset solmitaan yksitellen läpihengittävään ja ihoa myötäilevään materiaaliin, joka kiinnitetään pysyväiskiinnitysliimalla (lääkinnällinen tuote) omiin hiuksiin. Saatu vaikutelma vastaa luonnollista hiustenkasvua.

Hiustenpesu ja päänahan hygienian hoito tapahtuvat kuten omien kasvavien hiustenkin hoito - suihkussa. Hiukset eivät ole esteenä liikuntaharrastuksille, sillä ihon aineenvaihdunta ja hengittäminen tapahtuvat normaalisti.

 

Ellen Wille peruukkimallisto

Hair society mallisto

Pure Power aitohius mallisto
Perucci trendikäs mallisto
HairMania miesten mallisto 

 

 

Jukka Lautamaja

Peruukkiasiantuntija